bipar

Тази вечер се връчват наградите „Застрахователи за обществото“ 2017

Тази вечер, на тържествен бал в зала „Роял“, при хотел „Балкан“, Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ) връчват наградите за „Застрахователи за обществото“ 2017 г. 

Конкурсът бе основан през 2015 г. като съвместна инициатива на двете асоциации с цел стимулиране на приноса на застрахователния бизнес към обществено значими проекти и отличаване на социално отговорните компании. Наградите ще бъдат връчени на тържествен бал тази вечер по случай навършването на 25 години от основаването на Асоциация на българските застрахователи (АБЗ) и празника на застрахователя.

С утвърждаването на този конкурс, застрахователния бранш дава своя принос към едно по-задружно и социално ориентирано бизнес общество. Целта на организаторите на конкурса е да покажат, че за развитието на застраховането и изобщо бизнеса, е важно сътрудничеството между всички участници на пазара – както застрахователните компании, така и застрахователните брокери. Важни са не само финансовите резултати, но и изграденото доверие, отношението към проблемите на хората и добрите каузи, с които се опитваме да допринасяме за устойчивото развитие и благополучието на обществото.

Медийни партньори на събитието са: