bipar

Застрахователи за обществото 2016


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/baib/public_html/wp-content/plugins/q-and-a/inc/functions.php on line 252

застрахователи за обществото 2016 logo1

 

Награда Застрахователи за обществото 2016 г.

Номинации и гласуване
До членовете на Българска асоциация на застрахователните брокери(БАЗБ) и членовете на Асоциация на българските застрахователи (АБЗ):

Вдъхновени от миналогодишният успех БАЗБ и АБЗ отново обединяват усилия и за втора поредна година, по случай празника  на застрахователя на 4-ти октомври, ще връчим наградите Застрахователи за обществото 2016 г. С миналогодишният конкурс дадохме старт на една инициатива, която цели да отличи добрите примери в застраховането, на база на най-добрите постижения – проекти, каузи и дългосрочни инициативи в полза на българското общество.

С радост припомняме, че в двете асоциации, постъпиха множество кандидатури на каузи и проекти, които с гордост обявихме и наградихме по време на официалната церемония, провела се на 01 октомври 2015 в София Лайв Клуб, на  Деня на застрахователя.

Тогава дадохме обещание пред вас да утвърдим този конкурс, с което вярваме че даваме своя принос към едно по-задружно и социално ориентирано бизнес общество.

Защо проект в сферата на Корпоративната социална отговорност (КСО)?

Корпоративната социална отговорност (КСО) е един от стълбовете на съвременното и проспериращо общество. Всяка застрахователна компания и брокер могат да намерят или да създадат своята кауза, с която да допринесат в различни сфери на обществения живот. Като застрахователи ние имаме не само бизнес, но и социална функция и ангажимент към едно по-добре информирано и със защитени права и сигурност общество.  По тази причина смятаме, че нашият бранш следва да се развива спрямо очакванията и изискванията на нашите клиенти, служители, партньори, общественост.

Какво е за нас социална отговорност?

Ние вярваме, че една организация въздейства със своите решения и действия върху обществото и околната среда. Именно за това, социалната отговорност може да бъде реализирана само чрез прозрачност и етично поведение, за да допринесе за устойчивото развитие и благополучие на обществото.

Защо тази награда Застахователи за обществото е важна за застрахователния бранш?

Наградата „Застрахователи за обществото“ цели да отличи съвместните бизнес – социални инициативи, които застрахователните компании и брокери са реализирали през изминалата година. Ние вярваме, че те са помогнали за подобряване на условията на труд и устойчивост чрез съвместните усилия на компаниите и техните партньори за заслужават нашето внимание.

Как можете да участвате?

Всяка застрахователна компания и брокер, които биха желали на представят своя реализирана кауза и/или проект в сферата на Корпоративната социална отговорност биха могли да го направят като изпратят попълнена форма за участие на имейл адрес office@baib.bg (за членовете на БАЗБ) и имейл адрес abz@abz.bg (за членовете на АБЗ) до 12.09.2016 г.

Кратко описание на проекта или каузата и снимков и/или видео материал, с която участвате ще бъде публикувано на специално създадена платформа за сайта на БАЗБ. След това, всеки от членовете на БАЗБ и АБЗ ще може да разгледа каузите и проектите на участниците и да даде своя глас до 26.09.2016 г. .

Победителите ще бъдат избрани след преброяване на получените гласове и ще бъдат отличени с  1-во , 2-ро и 3-то място спрямо броя получени от гласуването резултати.

Вярваме че с тази инициатива, не само ще отдадем заслуженото на нашите колеги и техните постижения, но и се надяваме да бъдем мотивация и вдъхновение за започването на нови инициативи в полза на българското общество.

Формуляр за участие 2016
Номинации и гласуване
Медийни партньори на конкурса “ Застрахователи за обществото“ са:

photologo-5glava_monitor