bipar

Застраховател на годината 2016

БАЗБ съорганизатор на конкурса Застраховател на годината 2016 г.

 

                                        

На 18 май ще бъдат връчени годишните награди “Застраховател на годината” за 2016 г.

На 18 май 2017 г. на тържествена церемония ще бъдат връчени традиционните годишни награди „Застраховател на годината. Пенсионноосигурително дружество на годината. Застрахователен брокер на годината“ за 2016 г. Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ).
Тази година ще бъде девето поредно издание на наградите, а церемонията ще се състои от 19 часа в столичния хотел “Маринела”.
Престижните отличия за 2016 година ще бъдат връчени в следните категории:
– Застраховател на годината – Общо застраховане
– Застраховател на годината – Животозастрахованe
– Най-динамично развиващо се застрахователно дружество
– Пенсионноосигурително дружество на годината – Допълнително задължително пенсионно осигуряване
– Пенсионноосигурително дружество на годината – Допълнително доброволно пенсионно осигуряване
– Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество
– Застрахователен брокер на годината – Общо застраховане
– Застрахователен брокер на годината – Животозастраховане
– Застрахователен брокер на годината – Най-динамично развиващо се дружество.
Най-добрите компании в отделните категории ще бъдат определени от експертно жури, съставено от представители на петте организации на база обективни публични показатели, като пазарен дял, технически резултат, платени обезщетения, акумулирани премии, граница на платежоспособност и др.
Дружествата победители ще получат специални авторски пластики, символ на наградите, изработени от художника Андрей Янев и грамоти.
Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” ще връчи за 19-та поредна година персонални специални награди на заслужили експерти за цялостен принос в развитието на българското застраховане и осигуряване.
На събитието по традиция присъства целия застрахователен и финансов елит на България, представители на държавните институции и регулаторните органи, на научните и академичните среди.
Медийни партньори на събитието са медийна група “Медия Икономика България”, сп. “Икономика”, Economic.bg, сп. “Мениджър”, Econ.bg, Inews.bg, Profit.bg, Insmarket.bg.