bipar

Благодарствен адрес от БАЗБ

 

Благодарствен адрес

от

Българска Асоциация на Застрахователните Брокери

 

Ние, Българска Асоциация на Застрахователните Брокери, бихме искали да изкажем сърдечни благодарности на нашите колеги и дългогодишни приятели от  „Ай Енд Джи Иншурънс Брокерс“ ООД, ЗБ „Балкан“ АД, „Балканска застрахователно-брокерска къща“ ЕООД,  „Брокер Инс“ ООД, ЗК „Бул Инс“ АД, „Булстрад Виена Иншурънс Груп“, ЗБ „Вяра“ ЕООД, „Групама“ ЕАД, ЗБ „Ес Ди Ай“ ООД, ЗБ „Инстрейд“ ЕООД, „Карол Стандарт“ ЕООД,  „Лев Инс“ АД, и „МВМ- 11“ ЕООД за направените щедри дарения по благотворителната кампания на БАЗБ и фондация „Майко Мила“ в помощ на родители на деца със специални нужди.

Всяка година БАЗБ избира инициатива, с която да бъде в полза на българското общество и призовава целия застрахователен бранш да се включи в осъществяването ѝ. За първа година организираме толкова мащабна кампания и се надяваме, че усилията ни за пореден път ще бъдат от полза на възможно най-голям брой хора.

Изключително сме щастливи, че отново можем да разчитаме на подкрепата на своите колеги и че всяка година заедно успяваме да осъществяваме все по-големи и благородни каузи!

БАЗБ ви благодари за съпричастността, отзивчивостта и щедростта!

С уважение,

Ивета Кунова

Председател БАЗБ