bipar

Броени дни остават до крайния срок за подаване на номинации за конкураса “Застрахователи за обществото 2017”

И тази година състезанието се радва на огромен интерес и силна конкуренция

Труден ще бъде изборът и при третото издание на конкурса „Застрахователи за обществото“, който се провежда по инициатива на Асоциацията на българските застрахователи и Българската асоциация на застрахователните брокери. Срокът за номинациите изтича на 15 септември, затова организаторите призовават всички, които още не са подали документите си, да побързат с кандидатстването.

Всяка застрахователна компания и брокер, които биха желали на представят своя реализирана кауза и/или проект в сферата на Корпоративната социална отговорност, биха могли да го направят като изпратят попълнена форма за участие на имейл адрес office@baib.bg (за членовете на БАЗБ) и имейл адрес abz@abz.bg (за членовете на АБЗ) до 15.09.2017 г. Кратко описание на проекта или каузата и снимков и/или видео материал, с която участвате ще бъде публикувано на специално създадена платформа за сайта на БАЗБ. След това, всеки от членовете на БАЗБ и АБЗ ще може да разгледа каузите и проектите на участниците и да даде своя глас до 26.09.2017 г. Победителите за 2017 година ще бъдат обявени на тържествена бал по случай празника на застрахователя на 5 октомври!

Наградите „Застрахователи за обществото 2017 г.“ бяха основани през 2015 г. като резултат от активното сътрудничество между АБЗ и БАЗБ. Инициативата цели да отличи каузите и проектите, допринесли най-много за развитието на обществото през годината, да подчертае добрите практики в застраховането и да стимулира корпоративната социална отговорност, която е един от стълбовете на съвременното и проспериращо общество!