bipar

Броени дни остават до крайния срок за подаване на номинации за конкураса “Застрахователи за обществото 2019”

За пета поредна година Българската асоциация на застрахователните брокери и Асоциацията на българските застрахователи отново ще почетат заедно празника на застрахователя и ще дадат своя принос към развиването на добри – социални практики в застраховането. Конкурсът „Застрахователи за обществото“ вече е традиция, която ежегодно отличава компаниите с най-голям принос към обществото. В предишните четири издания на конкурса в двете асоциации постъпиха многобройни интересни кандидатури на каузи и проекти в сферата на Корпоративната социална отговорност, които с гордост обявихме и наградихме. Труден ще бъде изборът и при тазгодишното издание на конкурса. Срокът за номинациите изтича на 09 септември.

Всяка застрахователна компания и брокер, които биха желали на представят своя реализирана кауза и/или проект в сферата на Корпоративната социална отговорност, биха могли да го направят като изпратят попълнена форма за участие на имейл адрес office@baib.bg (за членовете на БАЗБ) и имейл адрес abz@abz.bg (за членовете на АБЗ) до 09.09.2019 г. Кратко описание на проекта или каузата и снимков и/или видео материал, с която участвате ще бъде публикувано на специално създадена платформа за сайта на БАЗБ. След това, всеки от членовете на БАЗБ и АБЗ ще може да разгледа каузите и проектите на участниците и да даде своя глас до 23.09.2019г. Победителите за 2019 година ще бъдат обявени на тържествена бал по случай празника на застрахователя на 1 октомври.

Наградите „Застрахователи за обществото“ бяха основани през 2015 г. като резултат от активното сътрудничество между АБЗ и БАЗБ. Инициативата цели да отличи каузите и проектите, допринесли най-много за развитието на обществото през годината, да подчертае добрите практики в застраховането и да стимулира корпоративната социална отговорност, която е един от стълбовете на съвременното и проспериращо общество!

Вярваме че с тази инициатива, не само ще отдадем заслуженото на нашите колеги и техните постижения, но и се надяваме да бъдем мотивация и вдъхновение за започването на нови инициативи в полза на българското общество.