bipar

България Он Ер става медиен партньор на благотворителната кампания на БАЗБ и фондация “Майко Мила”

С радост и благодарност съобщаваме, че зад благотворителната кампания на БАЗБ и фондация „Майко Мила“ в помощ на майки на деца с увреждания отново застават нашите верни медийни партньори, а именно България Он Ер.

Българска Асоциация на застрахователните брокери – БАЗБ, съвместно с Фондация „Майко Мила“ започва благотворителна кампания за провеждане на медицински прегледи на майки на деца с увреждания с цел предотвратяване на тежки заболявания, които могат да им отнемат възможността да се грижат за децата си.

Каузата цели да проведе първа по рода си мащабна акция по профилактика на здравето на родителите, които обгрижват деца със специални нужди. Реализирането на прегледите ще започне през януари 2018 година.

Градовете, в които ще се проведат прегледите са: Бургас, Варна, Видин, Враца, Горна Оряховица, Добрич, Карлово, Нова Загора, Пазарджик, Панагюрище, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Севлиево, Силистра, Сливен, София, Нова Загора, Стара Загора, Харманли, Шумен и Ямбол.
Българска Асоциация на застрахователните брокери – БАЗБ изцяло осигурява средствата за прегледите. За целта е открита и дарителска сметка, по която всеки, който желае може да се включи и дари средства:

Дарителска  набирателна сметка

Българска Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ)

Българо-американска кредитна банка
БАНКОВ КОД  :BGUSBGSF
IBAN   BG 87BGUS91607005256300

За повече информация пишете на БАЗБ: www.baib.bg, office@baib.bg или във Facebook @BAZB.bg

НЕКА СЕ ГРИЖИМ ЗА СОБСТВЕНОТО СИ ЗДРАВЕ, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ДАДЕМ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ В ГРИЖАТА ЗА ДЕЦАТА!