bipar

“Застрахователен брокер на годината 2017” – победителите

Наградите, които станаха известни като застрахователните „Оскари”, бяха връчени на официална церемония на 30 май 2018г. в “София Хотел Балкан“. За поредна година, членове на БАЗБ спечелиха най-престижните призове!

Участниците в конкурса бяха разпределени в 9 категории, като победителите бяха определени от експертно жури, в лицето на представители на организаторите, по предварително определени обективни публични критерии.  

Награда в категорията „Застрахователен брокер на годината  – Общо застраховане” за 2017 г. получи „ЕС ДИ АЙ ГРУП“ООД, член на БАЗБ.  Призът бе връчен на г-н Кольо Делев от Ралица Агайн-Гури, заместник-председател на КФН.

Класирани на второ и трето място бяха:

2ро място “ТОТАЛ ИНС – ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР” ЕООД

3то място “ДЖЕНЕРАЛ БРОКЕР” ЕООД

В категория „Животозастраховане“, наградата бе взета от “АЙ ЕНД ДЖИ ИНШУРЪНС БОКЕРС” ООД, член на БАЗБ. От страна на брокера присъства представител – г-н Тодор Дедински, а наградата бе връчена от Светла Несторова, председател на „Асоциация на застрахователите в България“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Класирани на второ и трето място бяха:

2-ро място – “ЕВРОЛАЙФ БЪЛГАРИЯ” ЕООД

3-то място – “РАЙФАЙЗЕН ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР” ЕООД

Приз в категорията „Най-динамично развиващ се застрахователен брокер” през 2017 г. спечели ТОТАЛ ИНС ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР ЕООД, член на БАЗБ. Г-жа Карина Караиванова, председател на КФН, приветства и връчи наградата на г-н Илия Станоев.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Класирани на второ и трето място бяха:

2-ро място – “ЕС ДИ АЙ ГРУП” ООД                    

3-то място – “АМАРАНТ БЪЛГАРИЯ” ООД

Г-н Янаки Янакиев, управител на „Амарант България“ ОДД, член на БАЗБ,  получи специалната награда за личен принос в развитието на  посредничеството в застраховането. Престижната награда му бе връчена от Проф. д.ик.н. Стати Статев.

За десета поредна година Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери организираха връчването на престижните годишни награди „Застраховател на годината“, “Пенсионноосигурително дружество на годината”, “Застрахователен брокер на годината” и отличиха най-добрите компании в сферата на застраховането и пенсионното осигуряване в България.