bipar

Медийни партньори, които подкрепиха благотворителната кампания на БАЗБ и фондация “Майко Мила”

Изключително щастливи сме, че зад благотворителната кампания на БАЗБ и фондация “Майко Мила” в помощ на майки на деца с увреждания отново застават медийните ни  партньори  Insmarket, iWoman и Webground.

Както по-рано тази седмица обявихме, Българска асоциация на застрахователните брокери – БАЗБ, съвместно с Фондация „Майко Мила“ , започва една кампания за извършване на медицински прегледи на майки на деца с увреждания с цел предотвратяване на тежки заболявания, които могат да отнемат възможността на тези родители да се грижат за децата си.

Реализирането на прегледите ще започне през януари 2018 година и се надяваме, че това ще е само началото на една постоянна инициатива, която ще помогне на родителите на деца с увреждания да останат здрави и до децата си.

С тази кауза БАЗБ и Фондация „Майко Мила“ си поставят цел да подкрепят родителите на деца с увреждания и ще проведат първата по рода си мащабна акция по профилактика на здравето на родители, които обгрижват деца със специални нужди.

Българска асоциация на застрахователните брокери– БАЗБ изцяло осигурява средствата необходими за извършването на медицинските прегледи.

Привестстваме и други медии да се включат в отразяването на нашата инициатива!

Популярната мисъл „Първо помогни на себе си, за да можеш да помогнеш на другите“ не е случайна. Всяко нещо, от което ние страдаме, се отразява и върху тези, които обичаме. Затова нека се грижим за собственото си здраве, за да можем да дадем всичко от себе си и в грижите за децата ни!