bipar

С обявяване на победителите в конкурса “Застрахователи за обществото 2023” застрахователната общност почете професионалния си празник

Победителите в деветото издание на конкурса “Застрахователи за обществото 2023” получиха своите отличия на тържествена церемония на 3 октомври 2023г. Така, с поглед към нуждите на обществото, застрахователната гилдия отбеляза професионалния си празник „Деня на застрахователя“. Тържественото събитие събра представители на застрахователния бизнес, държавните институции и регулаторните органи, академичните среди и медиите.

По традиция на тържественото събитие бяха обявени победителите в конкурса „Застрахователи за обществото 2023“.

На първо място застрахователната общност постави инициативата на  Дженерали Застраховане АД – The Human Safety Net „Да дадем път на услугите за ранно детско развитие в България“.
Отличието за първо място бе връчено на Николай Станчев, главен изпълнителен директор и председател на УС на Дженерали Застраховане от Владимир Савов, зам.-председател на КФН. Николай Станчев прие наградата с думите:  „Тази ценна награда е признание за всички наши колеги, които са активни доброволци на инициативата The Human Safety Net. Без техния ентусиазъм, отдаденост и усилия нямаше да успеем да стигнем до тук. А именно – към края на 2022 г. заедно да осигурим подкрепа за повече от 3300 родители и над 2600 деца в България.“

Второто място в конкурса е за Програма „Спасители на животи“ на Групама България.
Селин Болар, главен изпълнителен директор на Групама България, получи отличието от наградата от Ивайло Иванов, управител на НОИ.

На трето място е националната образователна кампания на ЗК „Лев Инс“- „Пази детето в интернет“ Павел Димитров, изпълнителен директор на ЗК “Лев Инс” прие отличието от Юри Копач, председател на АБЗ.