bipar

Членовете на БАЗБ спечелиха отново най-престижните награди в застрахователното посредничество

На 30 май 2019г., за 11-та поредна година, бяха връчени най-престижните годишни награди в застрахователния сектор – „Застраховател на годината”, “Пенсионноосигурително дружество на годината”, “Застрахователен брокер на годината“ за 2018 г. Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ), Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО), фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ). За поредна година събитието предизвика огромен интерес сред застрахователната гилдия Наградите бяха уважени от целия застрахователен, пенсионен и финансов сектор на България, представители на държавните институции и регулаторните органи, на научните и академичните среди.

Най-добрите компании в отделните категории бяха определени от експертно жури, съставено от представители на петте организации на база обективни публични критерии и показатели.

За “Застрахователен брокер на годината – Най-динамично развиващо се дружество“ бе обявен “Амарант България” ООД. Kатерина Кънева, ръководител отдел „Корпоративни клиенти“, получи наградата от г-н Цветан Цветков, председател на Сметната палата.

Призът в категория „Застрахователeн брокер на годината – Животозастраховане” получи “Ай Ен Джи Иншуранс Брокерс” ООД. Наградата бе връчена на Николай Здравков, управител на дружеството, от г-н Петър Кънев, председател на Комисията по икономическа политика и туризма в НС.


“Ес Ди Ай Груп” ООД  получи приз в категория „Застрахователен брокер на годината – Общо застраховане“ . Г-н Кольо Делев, управител на дружеството, получи отличието от доц.д-р Григорий Вазов, ректор на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) 

За принос в развитието на посредничеството в застраховането бе удостоен г-н Стефан Енчев, управител на „Брокер инс“ ООД.Призът връчи проф. д.ик.н. Стати Статев, ректор на Университетът за национално и световно стопанство (УНСС