bipar

Членовете на БАЗБ спечелиха отново най-престижните награди в застрахователното посредничество

На 30 май 2019г., за 11-та поредна година, бяха връчени най-престижните годишни награди в застрахователния сектор – „Застраховател на годината”, “Пенсионноосигурително дружество на годината”, “Застрахователен брокер на годината“ за 2018 г. Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ), Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване (БАДДПО), фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ). За поредна година събитието предизвика огромен интерес сред застрахователната гилдия Наградите бяха уважени от целия застрахователен, пенсионен и финансов сектор на България, представители на държавните институции и регулаторните органи, на научните и академичните среди.

Най-добрите компании в отделните категории бяха определени от експертно жури, съставено от представители на петте организации на база обективни публични критерии и показатели.

За “Застрахователен брокер на годината – Най-динамично развиващо се дружество“ бе обявен “Амарант България” ООД.

Призът в категория „Застрахователeн брокер на годината – Животозастраховане” получи “Ай Ен Джи Иншуранс Брокерс” ООД.


“Ес Ди Ай Груп” ООД  получи приз в категория „Застрахователен брокер на годината – Общо застраховане“ .

За принос в развитието на посредничеството в застраховането бе удостоен г-н Стефан Енчев, управител на „Брокер инс“ ООД.