bipar

Броени дни остават до тържествената церемония “Застраховател на годината 2016”

На 18 май 2017 г. на тържествена церемония ще бъдат връчени традиционните годишни награди „Застраховател на годината. Пенсионноосигурително дружество на годината. Застрахователен брокер на годината“ за 2016 г. Организатори на събитието са Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ).
Тази година ще бъде девето поредно издание на наградите, а церемонията ще се състои от 19 часа в столичния хотел “Маринела”.

Най-добрите компании в отделните категории ще бъдат определени от експертно жури, съставено от представители на петте организации на база обективни публични показатели, като пазарен дял, технически резултат, платени обезщетения, акумулирани премии, граница на платежоспособност и др.

През 2016 г. БАЗБ стана съорганизатор на най-голямото събитие в застрахователния бранш. За първи път бяха връчени наградите: Застрахователен брокер на годината – Общо застраховане, Застрахователен брокер на годината – Животозастраховане и Застрахователен брокер на годината – Най-динамично развиващо се дружество, спечелени от от Ес Ди Ай Груп; АОН България ЕОД,  и ВР Груп ООД.
На събитието по традиция присъства целия застрахователен и финансов елит на България, представители на държавните институции и регулаторните органи, на научните и академичните среди.
Медийни партньори на събитието са медийна група “Медия Икономика България”, сп. “Икономика”, Economic.bg, сп. “Мениджър”, Econ.bg, Inews.bg, Profit.bg, Insmarket.bg.