bipar

Застрахователи за обществото

logo-zastrahovateli2

Застрахователи за обществото 2015

Отиди на Застрахователи за обществото 2016

На таз годишния Ден на застрахователя – 01.10.2015 г.,  БАЗБ и  АБЗ се обединяват, за да дадат старт на една инициатива, която цели да покаже и утвърди добрите примери в застраховането, насочени към корпоративната устойчивост и отговорност. За първа година ще бъде връчено отличието „Застрахователи за обществото“ на база на най-добрите постижения – проекти, каузи и дългосрочни инициативи в полза на българското общество.

Защо проект в сферата на Корпоративната социална отговорност (КСО)?
Корпоративната социална отговорност (КСО) е един от стълбовете на съвременното и проспериращо общество. Всяка застрахователна компания и брокер могат да намерят или да създадат своята кауза, с която да допринесат в различни сфери на обществения живот. Като застрахователи ние имаме не само бизнес, но и социална функция и ангажимент към едно по- добре информирано и със защитени права и сигурност общество. По тази причина смятаме, че нашият бранш следва да се развива спрямо очакванията и изискванията на нашите клиенти, служители, партньори, общественост.

Какво е за нас социална отговорност?
Ние вярваме, че една организация въздейства със своите решения и действия върху обществото и околната среда. Именно за това, социалната отговорност може да бъде реализирана само чрез прозрачност и етично поведение, за да допринесе за устойчивото развитие и благополучие на обществото.

Защо тази награда е важна за застрахователния бранш?
Наградата „Застрахователи за обществото“ цели да отличи съвместните бизнес – социални инициативи, които застрахователните компании и брокери са реализирали през изминалата година. Ние вярваме, че те са помогнали за подобряване на условията на труд и устойчивост чрез съвместните усилия на компаниите и техните партньори за заслужават нашето внимание.

Кратко описание на проекта или каузата, с която участвате ще бъде публикувано на специално създадена платформа за номинации на сайта на БАЗБ. След това, всеки от членовете на БАЗБ и АБЗ ще може да разгледа каузите и проектите на участниците и да даде своя глас до 27. 09. 2015 г..
Победителите ще бъдат избрани след преброяване на получените гласове и ще бъдат отличени с 1-во , 2-ро и 3-то място спрямо броя получени от гласуването резултати.

Вярваме че с тази инициатива, не само ще отдадем заслуженото на нашите колеги и техните постижения, но и се надяваме да бъдем мотивация и вдъхновение за започването на нови инициативи в полза на българското общество.

НОМИНАЦИИ

 

Медийни партньори:      

photo logo-5monitor-1  

 

 

ABZ-BAIB